Ψωμί

» Επιστροφή στις κατηγορίες
Αλευρωμένο
...χαρακτηριστικά μαλακή ψίχα.
Σουσαμένιο
...σπόροι σησαμιού στη τραγανή του κόρα
Φόρμα Απλή
...με σχήμα φόρμας.
Κίτρινο Σκαστό
...με το ιδιαίτερο σκάσιμο στο κέντρο του ψωμιού.
Στριφτό Μετσοβίτικο
...με στριφτό χειροποίητο σχήμα.
Φόρμα Μετσοβίτικο
...με αφράτη υφή και κυψελωτή ψίχα.
Ciabatta Ολικής
...με τραγανή κόρα και ιδιαίτερο σχήμα.
Χωριάτικο
...τραγανή κόρα και αφράτη ψίχα!
Χωριάτικο Παπαρούνα
...πλούσια γεύση από σπόρους παπαρούνας
Χωριάτικο με λιγότερο αλάτι
...50% λιγότερο αλάτι στη ζύμη
Φόρμα Τύπου Ξυλόφουρνου
...σχήμα φόρμας που βγάζει τέλειες φέτες ψωμιού
Καρβελάκι Τύπου Ξυλόφουρνου
...τραγανή κόρα και υγρασία στην ψίχα του.
Καλαμποκίσιο
...με ολόκληρες νιφάδες καλαμποκιού.
Λαγάνα
...η διαμόρφωση της ζύμης με τετραπλή διαδικασία.
Μπαγκέτα Σουσαμένια
...με σχήμα μπαστουνιού και μαλακή υφή.
Μπαγκέτα Γαλλική
...γαλλική φινέτσα και τραγανή κόρα.
Μπαγκέτα Χωριάτικη
...με τραγανή, σκαστή κόρα!
Μπαγκέτα Ολικής
...μαλακή υφή και ζύμη ολικής.
Ζυμωτό Ξινό
...διαρκεί πολλές μέρες.
Ζυμωτό Ξινό Ολικής
...διαρκεί πολλές μέρες.
Ολικής Πετρόμυλου
...με αλεύρι αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο!
Σικάλεως
...κατάλληλο για διαβητικούς.
Πολύσπορο
...υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.
Prokorn
...υψηλή διατροφική αξία
Ζέα (Dinkel)
...για του λάτρεις της υγιεινής διατροφής.
Ζέα Ολικής (Dinkel)
...για του λάτρεις της υγιεινής διατροφής.