Φούρνοι Ζυμωτό

Ξεκινήσαμε με μεράκι και αγάπη για το ψωμί..

Οι Φούρνοι Ζυμωτό είναι το αποτέλεσμα των κόπων του Ιωάννη Κιτσουκάκη και της Γεωργίας Μπερμπατάκη.

Η ιστορία τους ξεκινάει πολλά χρόνια πριν, από το 1998 όταν ο Ιωάννης Κιτσουκάκης δημιούργησε τον πρώτο του φούρνο στην πόλη της Καβάλας.

Αμέσως τα νέα για το καλό ψωμί κυκλοφόρησαν στην πόλη, ενώ το κουλούρι του έγινε ‘’talk of the town’’.

Mέσα σε έναν μόλις χρόνο οι Φούρνοι Ζυμωτό κατόρθωσαν χάρη στην ποιότητά τους, να αποκτήσουν κορυφαία φήμη και μία πιστή πελατεία.

Το 2007 ο Γιάννης παραχωρεί τον πρώτο φούρνο που δημιούργησε στον μικρότερο αδερφό του και μαζί με την Γεωργία αποφασίζουν να μεταφέρουν την αγάπη τους για την τέχνη της αρτοποιίας και τις γνώσεις τους, σε ένα νέο κατάστημα στο κέντρο της Καβάλας, στον πεζόδρομο της οδού Φιλελλήνων 1.

Το κατάστημα λειτουργεί σαν φούρνος, πρατήριο και αρτοζαχαροπλαστείο. Μία μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε όλα μας τα προϊόντα, τα οποία μπορείτε να συνοδέψετε με τον αγαπημένο σας καφέ.

Αυτό που ήθελαν το 2007 ο Γιάννης και η Γεωργία, ήταν να προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα αρτοποιίας στους κατοίκους της πόλης. Προϊόντα που θα τους βοηθούσαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Μερικά χρόνια αργότερα φτάνοντας στο σήμερα μπορούμε να πούμε ότι τα καταφέρανε. Το 2012 εγκαινιάσανε ένα δεύτερο ολοκαίνουργιο πρατήριο στην πλατεία του Καπνεργάτη, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης στην οδό Αβέρωφ.

Οι ίδιοι λένε “Τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε για να παρασκευάσουμε τα προϊόντα άρτου και η αγάπη για την δουλειά μας, μας βοήθησαν να κερδίσουμε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου..!”

Στους Φούρνους Ζυμωτό θα βρείτε καθημερινά δεκάδες είδη ψωμιού, όλα φτιαγμένα με μεράκι και όρεξη. Θα βρείτε κουλούρια, βουτήματα, μπισκότα και γλυκίσματα. πεντανόστιμες πίτες φτιαγμένες πάντα με αγνά υλικά και παλιές παραδοσιακές συνταγές. Ενώ μπορείτε καθημερινά να απολαμβάνετε υπέροχα κρύα σάντουιτς, κρουασάν και διάφορα σφολιατοειδή για το πρωινό σας, μαζί με τον αγαπημένο σας καφέ.

Επισκεφτείτε ένα από τα δύο καταστήματα Φούρνοι Ζυμωτό στο κέντρο της Καβάλας για να διαπιστώσετε μόνοι σας από κοντά, τις μοναδικές γεύσεις των προϊόντων μας και τα αγνά υλικά που χρησιμοποιούμε για την παρασκευή τους.

Δοκιμάστε το κουλούρι μας οπωσδήποτε!

zimoto1zimoto2

Ανθρώπινο Δυναμικό


Διαδικασία Παραγωγής


Το Όραμά μας