Προμηθευτές & Εξοπλισμός

Διαθέτουμε πιστοποιημένα μηχανήματα και πιστοποιημένους προμηθευτές πρώτων υλών, έτσι είμαστε σίγουροι για την ασφάλειά σας.

Ο εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, προέρχεται από πιστοποιημένους ευρωπαϊκούς  κατασκευαστές. Τα μηχανήματα διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και εξασφαλίζουν με αυτό τον τρόπο την ποιότητα των προϊόντων.

Συνεργαζόμαστε μόνο με τους ποιοτικά καλύτερους προμηθευτές. Πίσω από την πόρτα του εργαστηρίου μας θα βρείτε μόνον πρώτες ύλες που έχουν περάσει ποιοτικό έλεγχο και διαθέτουν όλες τις πιστοποιήσεις. Με τους προμηθευτές μας διατηρούμε σταθερή συνεργασία ετών. Το αποτέλεσμα είναι να δημιουργούμε προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας.

Η υγειονομική υποδομή του εργαστηρίου σε συνδυασμό με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και τις ποιοτικά καλύτερες πρώτες ύλες, επιτρέπουν σε εμάς να διατηρούμε σταθερή  ποιότητά στα προϊόντα μας και εσάς να απολαμβάνετε καθημερινά την ίδια ποιότητα με την ίδια γεύση.

Το καλό ψωμί θέλει αγνά υλικά…

Το αγνό αλεύρι εξαιρετικής ποιότητας, το παρθένο ελαιόλαδο, το τυρί, τα χωριάτικα αυγά, τα αλλαντικά που χρησιμοποιούμε στα αρτοσκευάσματα και όλα τα συστατικά των συνταγών μας, προέρχονται από πιστοποιημένους Έλληνες παραγωγούς.

Έτσι είμαστε σίγουροι πως το αποτέλεσμα θα είναι αυτό που ακριβώς θέλετε. Έτσι δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.