Λαγάνα

lagana

Συστατικά: Αλεύρι τύπου Μ κίτρινο, αλεύρι τύπου 70%, νερό, αλάτι, μαγιά, προζύμι.
Διαδικασία παρασκευής: Η λαγάνα ζυμώνεται στο χέρι, ξεκουράζεται για περίπου 60 λεπτά. Στην συνέχεια ανοίγουμε την ζύμη και την αφήνουμε να ξεκουραστεί ξανά. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται τέσσερις φορές. Έπειτα η λαγάνα ψήνεται για 35 λεπτά σε τελαρωτό φούρνο.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της, η διαμόρφωση της ζύμης με τετραπλή διαδικασία.

Μοιράσου το!
» Επιστροφή στα προϊόντα