Καρβελάκι Τύπου Ξυλόφουρνου

typou ksilofournou

Συστατικά: Αλεύρι κίτρινο, αλεύρι τύπου 70%, νερό, αλάτι, προζύμι, μαγιά.
Διαδικασία παρασκευής: Το ψωμί τύπου ξυλόφουρνου παρασκευάζεται με επιλεγμένα συστατικά. Ζυμώνεται σε ζυμωτήριο σε αργή ταχύτητα. Ξεκουράζεται τουλάχιστον μία ώρα και φουρνίζεται αμέσως μετά.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, η τραγανή κόρα και η υγρασία στην ψίχα του.

Μοιράσου το!
» Επιστροφή στα προϊόντα