Καλαμποκίσιο

kalabokisio

Συστατικά: Αλεύρι καλαμποκίσιο, αλεύρι τύπου 70%, νερό, αλάτι, μαγιά.
Διαδικασία παρασκευής: Το καλαμποκίσιο ψωμί ζυμώνεται σε ταχυζυμωτήριο για 5 λεπτά. Η ζύμη ξεκουράζεται για 40 λεπτά, έπειτα πλάθεται, στοφάρεται και ψήνεται για 50 λεπτά, έως ότου το ψωμί αποκτήσει την χαρακτηριστική χρυσαφένια κρούστα.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του, η τραγανή κόρα του με ολόκληρες νιφάδες καλαμποκιού.

Μοιράσου το!
» Επιστροφή στα προϊόντα