Διαδικασία παραγωγής

Που και πως δημιουργούνται τα προϊόντα μας

Οι Φούρνοι Ζυμωτό διαθέτουν ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο. Ένας χώρος 180 τ.μ εξοπλισμένος με τα απαραίτητα εργαλεία μας βοηθά να παράγουμε καθημερινά 450 κιλά ψωμιού το οποίο διαθέτουμε στην αγορά της Καβάλας, μέσα από τα δύο πρατήριά μας.

Για την παραγωγή των προϊόντων μας χρησιμοποιούμε τα αγνότερα υλικά. Έχουμε, με προσοχή επιλέξει κάθε έναν από τους προμηθευτές μας με σκοπό να δημιουργήσουμε προϊόντα αξεπέραστης ποιότητας για εσάς.

  • Διαθέτουμε ζυμωτήρια των καλύτερων κατασκευαστών, που μας βοηθάνε να διαχειριζόμαστε και να παράγουμε τις μεγάλες ποσότητες ζύμης καθημερινά.
  • Ποτέ δεν αντικαταστήσαμε το παραδοσιακό ζύμωμα με το χέρι. Αυτό δίνει ξεχωριστή γεύση στο ψωμί μας, γιατί μαζί με την τέχνη στο ζύμωμα βάζουμε και πάρα πολύ αγάπη.
  • Χρησιμοποιούμε τελαρωτό και περιστροφικό φούρνο, που μας επιτρέπει να ελέγχουμε την διαδικασία ψησίματος σε όλα τα στάδια, με σκοπό την διασφάλιση της ποιότητας και την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ψωμιού.

Κάθε ένα ψωμί ζυμώνεται με το χέρι. Το ψωμί μας είναι πάντα ψημένο όπως πρέπει και το παραλαμβάνετε ζεστό από τα πρατήριά μας καθημερινά.